Ben of ken jij iemand die loopt met somberheidsklachten, vast zit in een negatief denkpatroon, moeite heeft grenzen te stellen of te herkennen? Zofijn kan daar bij helpen, neem contact op voor de mogelijkheden.

Coaching! 

Nu de wereld volledig op haar kop staat, kan een steuntje in de rug juist het gene zijn wat je nodig hebt. Ik kan je helpen met de volgende punten:

  • Stemming en angst
  • Depressie
  • Burn-out/Overspannen
  • Doelen en grenzen stellen
  • Motivatie

Ook snel starten ? Wanneer jij er klaar voor bent, neem contact met me op en we plannen dezelfde dag nog een afspraak voor het plannen van een persoonlijke intake! 

Ons brein is een krachtig orgaan dat elke dag weer bezig is, stukjes informatie samen te verbinden.  Het is dan ook niet gek dat we af en toe een stukje missen of dat we simpelweg teveel informatie tegelijk binnen krijgen. Dit kan zorgen dat we soms te lang blijven hangen in een neerwaartse spiraal aan gedachtes die maakt dat je het overzicht kwijt raakt, de motivatie verliest of op de automatische piloot komt te staan. De focus op al het andere, het mooie, de successen of de positiviteit raak je dan snel kwijt en standje overleven wordt geactiveerd. Zonde!

Ik nodig je uit om samen te gaan kijken hoe we deze cirkel kunnen doorbreken en wel op zeer unieke wijze wat coaching bij Zofijn zeker zal onderscheiden van anderen.

Soms stort het kaartenhuis volledig in. Ligt de focus teveel op het een en verliezen we daarom de kijk op al het andere. In dit geval heb ik het over ontspanning, uiterlijke verzorging en het tegelijk werken aan gestelde doelen, wensen of verwachtingen.

Wat ik met jou ga doen is werken aan al deze drie cruciale punten, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Jij gaat samen met mij actief aan de slag met jouw situatie in het hier en nu. Na de inspanning, die overigens leuk en leerzaam zal zijn, krijg je van mij de welverdiende ontspanning. Ik help je daarnaast tijdens dit traject met de juiste huidverzorging, zodat we na afloop al deze krachtige factoren weer in balans hebben en jij op ontspannen wijze, met een frisse blik, gemotiveerd aan de slag kan met de door jouw gestelde doelen.

Ik maak gebruik van effectief bewezen methodes en alle coaching trajecten worden persoonlijk afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Aan de hand van 5 succesfactoren plannen wij 6 sessies in waarbij we een 7 stappenplan doorlopen verspreid over meerdere weken.

De kosten voor dit traject bedragen 75,00 euro inclusief btw lesmateriaal en leuke extra’s, per sessie.

Laat onderstaand je gegevens achter en ik neem dezelfde dag nog contact met je op.

Sparringspartner of coach nodig binnen het bedrijf of organisatie? Neem óók dan gerust contact met mij op.