CONTACT

Klein maar Zofijn! cadeau geven? Kinderfeestje organiseren? Aanstaande of kersverse moeder een welverdiend momentje rust gunnen? Ook dat kan! Neem contact met me op via een van de onderstaande gegevens en we maken er samen wat moois van! ( let op: alle diensten worden uitsluitend aangeboden aan vrouwen.)

Heb je een andere vraag, opmerking of suggestie, dan hoor ik dit uiteraard graag.

Adresgegevens:

Salon Zofijn

Vuurdoornplein 9                                                                     7552 AG Hengelo

Tel:0617355380

 

info@salonzofijn.nl

https://www.facebook.com/SalonZofijn/

KVK: 82845050

Openingstijden:

ma-vr 9:00 -12:30

Di-wo-do 14:00- 22:00

In overleg is er veel mogelijk, staat jouw gewenste tijd er niet tussen, neem dan gerust contact met mij op dan regelen we samen een afspraak.

Rating: 3.7647058823529 sterren
34 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Cindy Stokhorst
een jaar geleden

Geweldige gezichtsbehandeling en massage :)

Cindy Stokhorst
2 jaar geleden

Geweldige massage gehad hier !! Echt de moeite waard

Lucinda
3 jaar geleden

Een ontspanningsmassage en gezichtsbehandeling gehad van Larissa van salon 'Zo fijn' en het deed de naam werkelijk eer aan. Was gezellig en erg genoten van een ultiem ontspanmoment. Ze neemt er echt de tijd voor. Elke vrouw/ moeder zou zichzelf dit zo nu en dan eens moeten gunnen!

Meike
3 jaar geleden

Vanochtend genoten van een duo behandeling met een vriendin. Wij konden lekker bijkletsen en ondertussen werden we onder handen genomen door larissa. We hebben allebei een ontspanningsmassage gehad en een gezichtsbehandeling en na afloop voelde ik me weer heerlijk fris, fruitig en ontspannen. Koppie leeg en lichaam weer in rust. Erg fijn in een hectische tijd met baby, peuter, werk en de dagelijkse beslommeringen. Zeker voor herhaling vatbaar. Het was reuze gezellig!