De ontspanningsmassage

Ontspannen. Sommige mensen kunnen het, andere hebben er iets meer hulp bij nodig. Door middel van mijn ontspanningsmassage help ik je om even volledig tot rust te komen.
Deze massagevorm is puur bedoeld voor het ontspannen van het lichaam en brein. Deze ontspanningsmassage kan bijdragen aan  het herstellen van blessures of andere lichamelijke (chronische) pijn klachten. 

De standaard behandeling bestaat uit het masseren van de nek, rug en schouders. Wenst u de benen, armen of voeten mee te nemen in de behandeling, geef dit dan gerust aan.

Tijdens mijn massages, maak ik enkel alleen gebruik van mijn handen, massageolie en muziek. Indien het moeilijk is om te ontspannen kan er een aangepaste muziekstijl, etherische olie, geleide meditatie of visualisatie worden gebruikt om het optimale resultaat te behalen.

Indien nodig of op verzoek van de behandelend fysiotherapeut, kan er gebruik worden gemaakt van cupping, massagegun of elektropulsing massage.

Alle behandelingen starten met een kopje koffie of thee en een korte intake.

Geen zin je huis te verlaten of liever van massagetafel direct naar bed? Zofijn komt ook aan huis! Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Aanstaande en kersverse moeders opgelet! Zofijn komt ook aan huis voor het bevorderlijke van een goede nachtrust, je hoeft er je eigen bed niet voor uit!